De helft van de 5,5 miljoen Belgische internetgebruikers surft draadloos. In 2005 surfte nog maar 15 procent draadloos. Dat blijkt uit de Belgian Media Mapping studie van InSites Consulting.
63 procent van de Belgen, ofwel 5,5 miljoen mensen, surft minstens een keer per maand op het internet. Dat is een stijging met 3 procent in vergelijking met 2007. Ons land zit daarmee boven het Europese gemiddelden.

De helft van de internetgebruikers surft draadloos. 17 procent van de Belgen geeft daarenboven aan dat ze in de nabije toekomst willen overschakelen naar draadloos internet.

E-mailen, routeplanners en online bankieren zijn de populairste online activiteiten. De surfer wil meer online informatie over cultuur, opleidingen en familie.

(De Standaard, 8-10-08)Reclame in word? / Aldi versus De Vadder

Actualiteit NederlandsActualiteit ReclameActualiteit OnlinecommunicatieActualiteit VoorlichtingContactSollicitatiebriefMars stop met kinderreclameGoogle Adwords kan bedrogen wordenOnline enquêtes opstellenBBC start met BBC 2.0Meest gebruikvriendelijke Nederlandse websitesReclame op YouTubeZoekmachinemarketing in NederlandSwickiSeks met robotsNieuwe kijkcijferberekeningBlogs te koopRode fonteinJo Valley beliegt bevolkingSMS, Twitter en Google Earth tegen bosbrandenControverse kerstactie Radio1Facebooks advertentiebeleidPigs in Pain valt in de prijzenGroene GoogleAffiliate marketingDirect mail gediend met internet componentAandacht internetgebruikers fragmenteertIT-Trends voor 2008Nieuwe kinderzenderOnlinebudgetten verdubbeldWoorden van het jaar 2007Wikipedia lanceert eigen zoekmachineBlackle24be nieuwsportaalGeen Algemeen Nederlands maar Beschaafd VlaamsSneller zoeken via GoogleImagocampagne voor BelgiŽSoap ingezet in sensibiliseringscampagneLarousse lanceert WikipediavariantDenkers over online-ontwikkelingenKijken in de ruimteIndianenstam blijkt nepReclame in word?Helft Belgen surft draadloosAldi versus De VadderOnline kopen het goedkoopst