Jo Vally in Turkse cel is promotiestunt
Jo Vally heeft toch niet in een Turkse cel gezeten, zoals de krant Het Laatste Nieuws meldde. Het nieuws dat hij in het Turkse Bodrum in de gevangenis vastzat omwille van het bezit van een 'verdachte koffer', was een promotiestunt voor zijn nieuwe cd.

De manager van Jo Vally bedacht de stunt om de aandacht te vestigen op Vally’s nieuwe cd. Jo Vally neemt momenteel een een videoclip op in Turkije.

De Turkse autoriteiten kunnen echter niet lachen met de stunt van Vally. Vally gaat nu een interview geven in een van de grootste Turkse kranten om te bevestigen dat het verhaal niet waar is. De Turkse ambassade in België liet weten dat ze de grap misplaatst vindt.

Ondertussen had het ministerie van Buitenlandse Zaken de opdracht gegeven aan de Belgische ambassade in Turkije om de zaak te onderzoeken, zo werd bij Buitenlandse Zaken vernomen. De Belgische ambassade heeft daarop navraag gedaan of er een Belg in de gevangenis in Bodrum zat, zonder resultaat. Dat meldt Het Nieuws van VTM.

Bron: De Standaard 25/10/2007Rode fontein / SMS, Twitter en Google Earth tegen bosbranden

Actualiteit NederlandsActualiteit ReclameActualiteit OnlinecommunicatieActualiteit VoorlichtingContactSollicitatiebriefMars stop met kinderreclameGoogle Adwords kan bedrogen wordenOnline enquêtes opstellenBBC start met BBC 2.0Meest gebruikvriendelijke Nederlandse websitesReclame op YouTubeZoekmachinemarketing in NederlandSwickiSeks met robotsNieuwe kijkcijferberekeningBlogs te koopRode fonteinJo Valley beliegt bevolkingSMS, Twitter en Google Earth tegen bosbrandenControverse kerstactie Radio1Facebooks advertentiebeleidPigs in Pain valt in de prijzenGroene GoogleAffiliate marketingDirect mail gediend met internet componentAandacht internetgebruikers fragmenteertIT-Trends voor 2008Nieuwe kinderzenderOnlinebudgetten verdubbeldWoorden van het jaar 2007Wikipedia lanceert eigen zoekmachineBlackle24be nieuwsportaalGeen Algemeen Nederlands maar Beschaafd VlaamsSneller zoeken via GoogleImagocampagne voor BelgiŽSoap ingezet in sensibiliseringscampagneLarousse lanceert WikipediavariantDenkers over online-ontwikkelingenKijken in de ruimteIndianenstam blijkt nepReclame in word?Helft Belgen surft draadloosAldi versus De VadderOnline kopen het goedkoopst