Online enquêtes opstellen en analyseren
Mogen we u een vraag stellen? Gebruikt u al een online tool om enquêtes voor uw bedrijf op te stellen? Zo niet, dan moet u zeker de website QuestionForm.com eens bezoeken.

Met QuestionForm kunt u op een eenvoudige manier enquêteformulieren creëren voor online gebruik. Vanuit de editor sleept u de verschillende elementen (velden voor tekst, multiple choice-vragen, ...) gewoon naar de vragenlijst. U kunt de enquête vervolgens publiceren op een webpagina die QuestionForm beschikbaar stelt maar ook op uw eigen site of blog. In dat geval reikt de dienst u een stukje HTML-code aan dat u in uw website dient te integreren. Verstuurt u de enquêtes liever per e-mail, dan kan dat ook. QuestionForm houdt dan zelfs bij welke mensen er al op uw mail hebben gereageerd.

Wanneer de formulieren online worden ingevuld, kunt u de resultaten in real time gadeslaan. Verder is er een functie om de data te exporteren naar het Excel-formaat en kunnen de antwoorden in overzichtelijke statistieken worden gegoten. De basisversie van QuestionForm is gratis, maar enigszins beperkt. Zo kunt u maar twee enquêtes opstellen, mag de vragenlijst niet langer zijn dan één pagina en is het niet mogelijk om de vormgeving van het formulier aan te passen.

http://questionform.com

18/05/2007
Copyright © Tijd.beGoogle Adwords kan bedrogen worden / BBC start met BBC 2.0

Actualiteit NederlandsActualiteit ReclameActualiteit OnlinecommunicatieActualiteit VoorlichtingContactSollicitatiebriefMars stop met kinderreclameGoogle Adwords kan bedrogen wordenOnline enquêtes opstellenBBC start met BBC 2.0Meest gebruikvriendelijke Nederlandse websitesReclame op YouTubeZoekmachinemarketing in NederlandSwickiSeks met robotsNieuwe kijkcijferberekeningBlogs te koopRode fonteinJo Valley beliegt bevolkingSMS, Twitter en Google Earth tegen bosbrandenControverse kerstactie Radio1Facebooks advertentiebeleidPigs in Pain valt in de prijzenGroene GoogleAffiliate marketingDirect mail gediend met internet componentAandacht internetgebruikers fragmenteertIT-Trends voor 2008Nieuwe kinderzenderOnlinebudgetten verdubbeldWoorden van het jaar 2007Wikipedia lanceert eigen zoekmachineBlackle24be nieuwsportaalGeen Algemeen Nederlands maar Beschaafd VlaamsSneller zoeken via GoogleImagocampagne voor BelgiëSoap ingezet in sensibiliseringscampagneLarousse lanceert WikipediavariantDenkers over online-ontwikkelingenKijken in de ruimteIndianenstam blijkt nepReclame in word?Helft Belgen surft draadloosAldi versus De VadderOnline kopen het goedkoopst